Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Pozivamo djelatnike, studente i sve zainteresirane na završni sastanak sudionika drugog ciklusa DA-SPACE laboratorija – projektnih timova Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Upravnog odjela za gospodarstvo Istarske županije, tražitelja rješenja i mladih talenata, koji će se održati na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Stanica 50, 5. travnja 2019. godine u 10 sati. Local Demo Day je zamišljen kao predstavljanje rezultata i odabir pobjedničkog rješenja. Nakon registracije sudionika predstavit ćemo rješenja šest timova nakon pet mjeseci timskog rada, mentorstva i poduzetničke edukacije, te ćemo odabrati pobjednički tim našeg laboratorija koji će svoje rješenje prezentirati na 2. International Demo Day-u.

Drugi International Demo Day održat će se 15. svibnja u Ulmu u Njemačkoj, a okupit će sve projektne partnere te pobjedničke timove svih otvorenih inovacijskih laboratorija zemalja sudionica u projektu DA-SPACE.

Molimo Vas da nam svoj dolazak potvrdite na e-mail adresu: mtubic@unipu.hr. Događaj će biti fotografiran, sniman te uključuje i potpisne liste za sudionike.

DA-SPACE Projektni tim 

Popis obavijesti