Otvoren natječaj za MSCA stipendije...

"EUTOPIA" stipendijski program za znanost i inovacije (EUTOPIA SIF) obavještava sve zainteresirane istraživače o otvorenom natječaju za MSCA stipendiju, otvorenom do 11. siječnja 2021. Inicijativu podupire Europska Komisija i partnerske institucije EUTOPIA SIF alijanse: Vrije Sveučilište u Brusselu, Sveučilište CY Cergy Pariz, Sveučilište u Gothenburgu, Sveučilište u Ljubljani, Sveučilište Pompeu Fabra i Sveučilište u Warwicku. EUTOPIA-SIF program koordinira Sveučilište CY Cergy Pariz. 

EUTOPIA-SIF inicijativa će financirati 76 post-doktorskih pozicija kroz period od četiri godine, putem programa Obzor2020 za istraživanje i razvoj s budžetom od 10,2 milijuna EURA, od čega sa 5,6 milijuna sudjeluje Komisija, a Sveučilišta sa 4,6 milijuna eura. Sveučilište u Ljubljani će regrutirati osam polaznika/stipendista kroz četiri godine, odnosno, dva stipendista na godinu. 

Poziv za prijave je otvoren 19. listopada, a prijave se zaprimaju do 11. siječnja do 13 sati (CET). Pozicije će započeti u rujnu 2021.

Za više informacija posjetite službenu stranicu projekta ili kontaktirajte Rebeku Lesjak putem email-a rebeka.lesjak@uni-lj.si

Popis obavijesti