Zbog velikog broja zainteresiranih studenata, CMG Hrvatska ponovno će održati radionice na teme „Pisanje CV-a“ i „Tips & tricks tijekom selekcijskog procesa“. Predavačice s višegodišnjim iskustvom u više segmenata HR-a, s naglaskom na recruitmentu su Vinka Scotti (People&Culture Specialist) i Martina Antonelić (People&Culture Specialist). Radionice će se održati u utorak 9. travnja 2019. u 10 sati u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Stanici 50.

O radionici

Kroz interaktivno predavanje, zadatke, real case scenarije i aktualne primjere iz prakse, studenti će imati priliku naučiti pripremiti se za tržište rada i naučiti o vještinama pripreme za selekcije procese (neovisno o poziciji, industriji ili godinama iskustva): od pripreme, pisanja životopisa do samih intervjua.

Predavači će podijeliti korisne "tips & tricks", a cilj same radionice je da svi prisutni napišu savršen CV koji će im pomoći u pronalasku budućeg posla, prakse ili volonterskog iskustva, kao i kako ostaviti najbolji dojam tijekom (inače stresnih) razgovora za posao.

Svi zainteresirani mogu se javiti na CentarKarijera@unipu.hr.

Popis obavijesti