Besplatne dvodnevne radionice projekta Coca-Colina podrška mladima, usmjerene na osnaživanje nezaposlenih mladih u vještinama koje se traže na tržištu, održat će se 3. i 4. listopada od 9 do 17 sati u prostorima studenskoga huba Stanica 50 u Puli.

Projekt Coca-Colina podrška mladima počeo je 2017. radi osnaživanja mladih nezaposlenih osoba za lakši pronalazak posla. Radionice projekta održale su se u brojnim gradovima diljem Hrvatske, a ove će godine ponovno posjetiti grad Pulu. U prve je dvije godine provedbe projekta u radionicama sudjelovalo oko tisuću polaznika, a za 2019. godinu plan je obuhvatiti čak 1700 mladih do 30 godina koji su završili obrazovanje, ali još nisu pronašli posao te prvi put i studente.

Tijekom dvodnevnih će radionica mladi Puljani imati prigodu stjecati životne i poslovne vještine tražene na tržištu rada. Prvi je dan programa posvećen poslovnim vještinama, odnosno temama koje uključuju upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, o kojima će predavati iskusni predavači Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić. Drugi je dan posvećen stjecanju novih spoznaja iz životnih vještina, poput osobnoga razvoja i razumijevanja sebe, komunikacije i davanja povratnih informacija te interakcije i umrežavanja, o kojima će mladima predavati stručnjaci za ljudske potencijale iz tvrtke Selectio.

Prijave su na besplatne radionice programa Coca-Colina podrška mladima za 2019. otvorene, a mladi još mogu osigurati svoje mjesto na mrežnim stranicama Coca-Cole HBC Hrvatska

Polaznicima je dostupna i mrežna obrazovna platforma na kojoj će imati pristup dodatnim materijalima i literaturi. Na kraju dvodnevnoga programa Coca-Cola HBC Hrvatska sudionicima će dodijeliti potvrdu o završenoj obuci, a životopisi sudionika ostat će u bazi partnera projekta ‒ Grupe Selectio, vodeće grupacije u upravljanju ljudskim potencijalima u Hrvatskoj. 

Ne propustite jedinstvenu priliku za sudjelovanje u radionicama programa Coca-Colina podrška mladima! Prijavite se na e-adresi: http://bit.ly/2Vw0N0g i usavršite svoje životne i poslovne vještine.

Popis obavijesti