Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Fakultet za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, 11. ožujka 2020. godine, organizirao je Info-dan za sve zainteresirane studente gdje su isti mogli dobiti informacije o Erasmus+ programu mobilnosti koji studentima nudi mogućnost boravka na jednoj od partner institucija u Europi u svrhu studijskog boravka ili stručne prakse.

Svoja iskustva na Erasmus+ mobilnosti u zimskom semestru akademske godine 2019./2020. iznijele su studentice smjera Kulture i turizma na Fakultetu za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Josipa Bišof i Glorija Mrazović.

Akademska podrška i pomoć studentima u svakom je pogledu dekanica Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije, izv. prof. dr. sc. Tea Golja koja u suradnji sa ECTS koordinatorima sastavnica pruža maksimalnu podršku i potporu te motivaciju svim studentima.

Pogledajte njihovu priču i iskustvo u Vijestima TV Nove:


Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente da se prijave na aktualni natječaj za Erasmus+ mobilnost za akademsku godini 2020/2021. Sve informacije o natječaju možete pronaći na:

Popis obavijesti