Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Sapienza University of Rome poziva administrativno osoblje da se prijave na Staff Week koji će se održati od 7. do 11. listopada 2019. godine u Rimu. Sudionicima će se predstaviti Sapienza University of Rome, menadžment Erasmus+ potprograma te će biti prilike za raspravu o primjerima dobre prakse poslovanja.

Glavni fokus Staff Week-a stavit će se na E+ ICM (Erasmus+ International Credit Mobility) i E+CBHE (Erasmus+ Capacity Building in Higher Education), a sudionici će imati priliku susresti se s kolegama iz Erasmus+ partnerskih i programskih zemalja. Iznos kotizacije će se dodatno definirati, a uključivati će konferencijske materijale, pauze i ručak tijekom pet dana, izlete i večeru dobrodošlice.

Prijave se mogu izvršiti putem online prijavnog obrasca. Neizostavni dokumenti su CV i motivacijsko pismo. Potrebno je poznavanje engleskog jezika (minimalna B2 razina znanja). Dodatan uvjet je prethodno sudjelovanje u programima istog ili sličnom karaktera (International Staff Week, europski i internacionalni programi). 

Rok za prijavu je 15. srpnja 2019. godine. 
Dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici programa ili slanjem maila na sljedeću e-mail adresu: 

Popis obavijesti