Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Dodatne informacije o završetku upisa...

Svi pristupnici koji su ostvarili pravo upisa u prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija, prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i prvu godinu stručnih studija u akademskoj godini 2020./2021. dobit će informacije o završetku upisa na odabrani studij putem SMS poruke 29. rujna 2020. Za završetak upisa bit će potrebno učiniti sljedeće:

1. POTPISATI I POSLATI UGOVORE O STUDIRANJU

Ugovor koji ćete dobiti u prilogu maila potrebno je ispisati, potpisati i poslati na adresu Zagrebačka 30, 52100 Pula. Potrebno je dostaviti tri primjerka ugovora. Ugovore ćete moći i osobno dostaviti na adresu Preradovićeva 1/1, Pula. Ugovori će biti poslani 29. rujna 2020.

2. ODABRATI IZBORNE PREDMETE

Dobit ćete poveznicu putem koje možete odabrati izborne predmete. Da biste uspješno odabrali izborne predmete, morate biti prijavljeni na službenu adresu koja je dostupna putem usluge GSuite. Upute o načinu prijave na GSuite i odabiru izvornih predmeta dobit ćete 29. rujna. 2020. 

3. UČITATI OSOBNU SLIKU I SLIKU POTPISA

U posljednjem koraku će biti potrebno učitati osobnu sliku i sliku potpisa. Slika će se koristiti za izradu studentske iskaznice pomoću koje se ostvaruju prava na prehranu, ali i koja će biti vaš identifikator na studiju. Poveznica za učitavanje će biti poslana 29. rujna. 2020.

4. ROKOVI

Nakon što dobijete SMS poruku i najavljeni mail definirani su sljedeći rokovi:

  • Rok za vraćanje potpisanog ugovora je 2. listopad 2020.
  • Rok za odabir izbornih predmeta je 30. rujan 2020.
  • Rok za slanje slika je 30. rujan 2020.

Za sva dodatna pitanja vezana za tehničke poteškoće možete se javiti na mail helpdesk@unipu.hr. 

Za sva pitanja vezana za upise, kolegije i općenito studiranje, možete se javiti na mail ured-za-studente@unipu.hr.
 

OBAVIJEST O POTEŠKOĆAMA U RADU MREŽE

Zbog poteškoća u radu mreže Hrvatskog telekoma slanje SMS poruka najavljeno za 29. rujna nije bilo moguće. Po uklanjanju kvara, nadamo se tijekom današnjeg dana, ili sutra ujutro, SMS-om ćemo vam poslati upute koje smo najavili na stranicama Sveučilišta.

OBAVIJEST O NASTAVKU UPISA

Danas su poslane SMS poruke s uputama za nastavak upisa. SMS poruka je samo informativnog karaktera. Ukoliko je niste dobili, možete se i bez SMS poruke prijaviti putem aplikacije Upisi UniPu i završiti upise. Aplikacija je dostupna putem ove poveznice:

Nakon što u aplikaciji preuzmete AAI@EduHr korisničke podatke, potrebno je prema uputi iz priloženog dokumenta prijaviti se na GSuite gdje se nalaze Ugovori o studiranju, kao i poveznice za odabir izbornih predmeta (ukoliko imate obvezu birati izborne predmete) i poveznica za učitavanje slika za izradu studentske iskaznice.

Popis obavijesti