Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Ured za partnerstvo i projekte Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u sklopu #ErasmusDays 2020, 15. listopada 2020. godine organizirao je online događaj pod nazivom #ErasmusDays at UNIPU koji je bio namijenjen za sve studente UNIPU-a koji su voljni i željni saznati više o samom programu, uključiti se i prijaviti na natječaj i naposlijetku, realizirati svoju mobilnost i postati dio Erasmus+ tima.

Događaj su organizirali Erasmus+ program Europske komisije i Erasmus+ nacionalnih agencija. Više o samom događaju koji je organiziran diljem svijeta u više od 5.000 institucija pronađite na službenoj web stranici #ERASMUSDAYS 2020.

Svrha događaja bila je informiranje studenata o samom programu, o aktualnom Erasmus+ natječaju za odlaznu studentsku mobilnost, direktna komunikacija sa nastavnicima, koordinatorima sastavnica te studentima koji su bili na nekoj od Erasmus+ mobilnosti - studijski boravak i/ili stručna praksa ili se trenutno nalaze na mobilnosti i koji su sa svima nama podijelili svoje iskustvo mobilnosti.

Događaj je zbog trenutne epidemiološke situacije organiziran online. U slučaju dodatne zainteresiranosti, događaj smo voljni opet organizirati i na taj način približiti Erasmus+ program studentima i odgovoriti na pitanja.

Program događaja:

Pogledajte snimku događaja:

Veselimo se vašim prijavama na naše natječaje koje možete pronaći na našim internetskim stranicama:

Ukoliko se dvoumite o prijavi, pročitajte i druga iskustva studenata na donjim poveznicama:

Pratite nas i na našoj FB stranici gdje objavljujemo novosti vezane uz naš Ured.

Dragi studenti, stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Popis obavijesti