Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Sveučilište Jurja Dobrile sudjeluje u...

Od 13. do 22 studenoga 2020. godine Sveučilište Jurja Dobrile u Puli sudjeluje u „Danima otvorenih vrata EU projekata“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije. S obzirom na okolnosti, ove se godine informativno-edukativna kampanja „Dani otvorenih vrata EU projekata“ održava virtualno.

Cilj kampanje je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga. „Dani otvorenih vrata EU projekata“ predstavljaju način na koji se Hrvatska i ove godine uključila u širu kampanju koju provodi  vodi Europska komisija pod nazivom "Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

Virtualni „Dani otvorenih vrata EU projekata“ bit će promovirani putem medijske kampanje, društvenih mreža, a cjelokupni program i sudionici „Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ objavljeni su na posebno kreiranoj web-stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr te društvenim mrežama: (Facebook – Strukturni fondovi i Akademija regionalnoga razvoja, Instagram - Strukturni fondovi ).

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli sudjeluje u aktivnosti predstavljanjem projekata financiranih iz fondova Europske Unije, pogledajte naše video prezentacije:

Razvoj i unapređenje studijskih programa sukladno HKO-u na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli

 

Stručnom praksom do ranog razvoja karijere

 

Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula

 

Prenamjena zgrade bivšeg vojnog objekta - Mornaričke bolnice za potrebe istarskog Sveučilišta

Popis obavijesti