Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Doc. dr. sc. Tijana Vukić imenovana...

Gradonačelnik Grada Pule Filip Zoričić, na prijedlog radne skupine koja je provodila javni natječaj, početkom studenoga imenovao je doc. dr. sc. Tijanu Vukić, sa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, članicom Povjerenstva za provođenje javnog natječaja radi dodjele sredstava medijima u Gradu Puli u 2022. godini. Kriteriji javnog natječaja, između ostaloga, bili su iskustvo u praktičnom i teorijskom radu u području medija. Paolo Gregorović i Lela Vujanić druga su dva imenovana člana Povjerenstva.

Riječ je o stručnom povjerenstvu čija je zadaća autonomno utvrditi kriterije, pripremiti potrebu dokumentaciju i provesti javni natječaj za dodjelu sredstava Grada Pule medijima u 2022. godini, vrednovati prijavljene projekte, izraditi pisane analize prihvaćenih i odbijenih projekata pristiglih na javni natječaj, utvrditi prijedlog odluke o dodjeli financijskih potpora te, putem dostavljenih izvještaja, analizirati je li novac utrošen u skladu s dodijeljenom potporom.

Prvi je to put da Grad Pula na taj način provodi javni natječaj za dodjelu sredstava medijima, a predviđeni budžet za tu namjenu iznosi milijun kuna.

Tročlano povjerenstvo započelo je s radom 8. prosinca 2021. kada je u poslijepodnevnim satima u gradskoj palači održan konstituirajući sastanak.

Popis obavijesti