Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studentima Sestrinstva dodjeljene...

Studentima Preddiplomskoga stručnog studija Sestrinstva Medicinskog fakulteta u Puli Anji Teofilović, Diani Tomašević, Anamari Zurta, Luki Ivanoviću i Karlu Jurjeviću dodijeljene su zahvalnice rektora prof. dr. sc. Marinka Škare.

Poticaj za dodjelu zahvalnica bio je da su navedeni  studenti, uz mnogobrojne studentske obaveze, za potrebe Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli provodili brza antigenska testiranja u svrhu sprječavanja širenja bolesti COVID-19. Naime, krajem prošle godine ukazala se potreba za provođenjem ove vrste testiranja za djelatnike Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i djelatnike Studentskog centa Pula te su od Komore medicinskih sestara licencirani studenti, pored studiranja, svakodnevno provodili antigenska testiranja. Od kraja prošle godine do travnja ove godine provedeno je ukupno 900 testiranja uz organizacijsku podršku prorektora izv. prof. dr. sc. Valtera Boljunčića.

Zahvalnice i prigodne poklone studentima su dodijelile prorektorica za studente, obrazovne programe i suradnju izv. prof. dr. sc. Mirjana Radetić-Paić i voditeljica studija Sestrinstva Dijana Majstorović, viša predavačica koja je ujedno i svakodnevno mentorirala studente.

Popis obavijesti