Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Poziv na radionicu projekta KLIK...

Grad Pula u suradnji sa Školom za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu te Udrugom ZUM, u sklopu projekta "KLIK Pula - Centar za Kompetentno cjeLoživotno razvijanje Inovativnih znanja i vještina u seKtoru ugostiteljstva i turizma Pula" poziva sve zainteresirane na radionicu na temu „Otkrij mogućnosti obrazovanja kroz mobilnost - predstavljanje mogućnosti i prilika za mlade kroz Erasmus+ i povezane inicijative“ koja će se održati u ponedjeljak, 9. svibnja 2022. od 17 sati u prostorima Fakulteta ekonomije i turizma ‘’Dr. Mijo Mirković’’ - Stanica 50.

Radionica je namijenjena svim mladima i drugim zainteresiranim građanima, a održava se povodom Dana Europe koji se svečano obilježava 9. svibnja. Na radionici će se predstaviti mogućnosti i prilike za mlade kroz Erasmus+, bit će predstavljeni primjeri dobre prakse te iskustva iz provođenja samih projekata iz programa mobilnosti.

Sudionici će moći sudjelovati u predlaganju rješenja na aktualne probleme koji danas muče mlade u lokalnoj zajednici. Ovo je prilika za aktivno uključivanje mladih u kreiranje bolje lokalne zajednice i budućnosti Europe koja će biti participativna i inkluzivna za sve mlade u zajednici, rodno jednaka, zelenija i digitalnija.

Radionica je besplatna za sve sudionike.

Popis obavijesti