Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Na Sveučilištu održana press...

U prostoru SC-a, u novom paviljonu studentskog doma na Sveučilištu u Puli, održana je press konferencija na temu online studija informatike, online studija ekonomije te prenamjene mornaričke bolnice. 

Konferenciju je moderirala djelatnica Ureda za odnose s javnošću, komunikacije i brendiranje, Dina Cvek Zubaj, a na konferenciji su govorili prorektor, izv. prof. dr. sc. Valter Boljunčić, izv. prof. dr. sc. Darko Etinger, prorektorica, izv. prof. dr. sc. Mirjana Radetić-Paić te Mirena Tubić, mag. oec., voditeljica Ureda za projekte i razvoj.

Prorektor Boljunčić je dao uvodnu riječ na temu online studija i mornaričke bolnice, dekan fakulteta informatike, prof. Etinger govorio je o online studiju informatike i perspektivama koje su se Sveučilištu sada otvorile, prorektorica Radetić-Paić načela je temu o širenju kampusa dok je voditeljica ureda za projekte i razvoj, Mirena Tubić, detaljnije govorila o projektu prenamjene mornaričke bolnice. 

Rektor Sveučilišta, prof. dr. sc. Marinko Škare nakadno je dao izjave vezane uz navedene teme. 

"Na konferenciji se govorilo o dvije teme odnosno dva razvojna trenutka koja nisu od važnosti samo za UNIPU već i za Pulu i Istru." - rektor Sveučilišta, Marinko Škare. 

Popis obavijesti