Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studenti ocijenili nastavnike...

Ured za osiguravanje i unaprjeđivanje kvalitete i strateško planiranje Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, sukladno Pravilniku o provedbi studentske procjene kvalitete nastavnika i kolegija, proveo je studentsku procjenu kvalitete nastavnika i kolegija za ljetni semestar 2022./2023 u periodu od 21. svibnja do 16. lipnja 2023. godine.

Za provedbu evaluacije korištena je jedinstvena sveučilišna anketa, a izvršeno je ukupno 5516 evaluacija. U istraživanju je sudjelovalo sedam sastavnica Sveučilišta: Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković" (FET), Filozofski fakultet (FFPU), Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti (FOOZ), Tehnčki fakultet u Puli (TFPU), Fakultet informatike (FIPU), Muzička akademija (MAPU), Fakultet prirodnih znanosti (FPZ) te samostalni studij Dizajna i audiovizualnih komunikacija (DAK). Obzirom na specifičnosti Medicinskog fakulteta u Puli, anketiranje je odrađeno po završetku turnusne nastave.

Ured je tom prilikom pripremio upute za studente i nastavnike kako bi provedba evaluacije bila što efikasnija i rezultirala zadovoljavajućim odazivom.  Procjena je izvršena za sve kolegije svih studijskih programa koji su se izvodili u ljetnom semestru 2022./2023.

Evaluaciju su provodili zaduženi student i u iznimnim situacijama, online ispunjavanjem anketa.

Prosječna ocjena nastavnika na razini Sveučilišta je 4,60, dok je najbolje ocijenjena sastavnica Muzička akademija s ocjenom 4,80. Više informacija možete pronaći na poveznici Ureda za osiguravanje i uanprijeđivanje kvalitete i strateško planiranje.

Popis obavijesti