Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Online info dan „Mogućnosti za...

Agencija za mobilnost i programe EU, s ciljem upoznavanja sudionika i potencijalnih korisnika s mogućnostima akademske mobilnosti u okviru novog programskog razdoblja 2021. do 2027. godine, organizira informativni dan posvećen mogućnostima mobilnosti kroz međunarodne programe mobilnosti, doktorskih studija te postdoktorskih projekata. Online informativni dan  Mogućnosti za doktorande i postdoktorande u okviru europskih programa mobilnosti, održat će se u petak 14. svibnja 2021. godine s početkom u 9.50 putem Zoom platforme.

U prvom dijelu informativnog dana predstaviti će se mogućnosti i novosti u okviru programa Erasmus, Bilateralnog programa akademske mobilnosti, programa CEEPUS, dok će se u drugom dijelu predstaviti mogućnosti za doktorande i postdoktorande putem Marie Skłodowska-Curie aktivnosti, EURAXESS Jobs and Funding portal te EURAXESS alati za razvoj karijere istraživača.

Više informacija o sadržaju info dana možete naći u programu koji je dostupan ovdje.

Informativni dan namijenjen je studentima, mladim istraživačima (doktorandima) i postdoktorandima, predstavnicima ureda za projekte ili međunarodnu suradnju fakulteta ili sveučilišta te ostalom znanstvenom te znanstvenom-nastavnom osoblju zainteresiranom za međunarodne projekte.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice (u izborniku pod događanje potrebno je odabrati naziv informativnog dana) Prijave su otvorene do srijede 12. svibnja 2021. do 16 sati.

Popis obavijesti