Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studentski zbor u Puli u suradnji s Turističkom zajednicom Istarske županije vodi vas na nogometni spektakl u Areni 8. srpnja 2019, gdje će se igrati nogometna utakmica FC Bayern München vs. Vatreni │ Duel of legends.

Organizator i trajanje

Organizator natječaja je Studentski zbor u Puli, u daljnjem tekstu organizator. Nagradni natječaj započinje 2.7.2019. i traje do 5.7.2019. u 16 sati. Nagradni natječaj se priređuje radi motiviranja studenata i davanja prilike u sudjelovanju na događajima i manifestacijama u Istarskoj županiji, u ovom slučaju nogometne utkamice, koja će se održati u pulskoj Areni, 8.7.2019. s početkom u 20 sati. Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvenih mreža, Instagram ni Facebook, niti je povezan s Instagramom i Facebookom.

Nagrade

Ukupno se dodjeljuje deset ulaznica. Odabrat će se deset dobitnika, a svaki će dobiti po jednu ulaznicu za nogometnu utakmicu.

Uvjeti sudjelovanja

Za sudjelovanje u natječaju korisnik treba opisati u komentaru ispod objave na Facebook stranici https://bit.ly/2Xgmoqn zašto voli studirati u Puli i koji mu je najdraži ljetni događaj. Organizator natječaja zadržava pravo ne uzeti u obzir odgovore koji nisu sadržajno primjereni te u bilo kojem trenutku (tijekom ili po završetku natječaja) diskvalificirati sudionike za koje utvrdi bilo kakve nepravilnosti. Korisnik prihvaća pravila nagradnog natječaja sudjelovanjem.

Odabir dobitnika

Sukladno rezultatima dodjeljuje se deset nagrada. Organizator će obavijestiti dobitnike o nagradi u najkraćem mogućem roku nakon završetka natječaja na Facebook stranici, a oni će se potom javiti u Inbox s podacima. Ukoliko se dobitnici ne jave u definiranom roku za preuzimanje nagrada, nagrade se uručuju sljedeće rangiranim dobitnicima. 

Svaki sudionik u natječaju može sudjelovati jedanput i taj prvi put će se smatrati važećim kojim se kandidira za nagradu.

Organizator okuplja nepristrani žiri koji će odlučiti o ispravnosti prijedloga, a u obzir će se uzeti odgovori koji zadovoljavaju kriterije relevantnosti i brzine prijave. 

Lajkovi komentara kojim se korisnik prijavljuje nisu odlučujući pri finalnom odabiru dobitnika, ali mogu pomoći žiriju pri odluci.

Dobitnik se slaže s time da se njegovo ime navede kao dobitnika nagrade te da se njegov odgovor objavi na službenim kanalima organizatora.

Dobitnik nagradu može preuzeti samo uz predočenje studentske iskaznice s fotografijom.

Ostalo

Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u natječaju s obzirom na to da nemaju status studenta, kao ni druge osobe koji nemaju status studenta.

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema dobitniku.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Sudionik koji sudjeluje u kreativnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. 

Popis obavijesti