Opcije pristupačnosti Pristupačnost

U četvrtak, 17. svibnja 2018. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održat će se Voogle konferencija 2018. U sklopu teme konferencije „Here we grow“ održat će se predavanja, panel diskusije, natjecanje za najbolju poduzetničku ideju i poslovni sastanci namijenjeni poduzetničkoj, startup i akademskoj zajednici. Konferenciju organizira Tehnološki park Varaždin pod pokroviteljstvom Europske poduzetničke mreže i Europske komisije.

U sklopu konferencije održat će se i natjecanje za najbolju poduzetničku ideju gdje će 8 odabranih finalista prezentirati svoju poduzetničku ideju pred stručnim odborom, a jedan od njih ponijet će laskavu titulu „Voogle startup godine“. Svi sudionici imat će priliku sudjelovati na pripremnoj radionici koju će voditi Peter Hopwood, koji nije samo nadahnut voditelj već i trener komunikacijskih vještina i javnog nastupa. Pobjednik natjecanja ulazi u Voogle accelerator koji osigurava financijska sredstva od 10.000€​​​​, intenzivan mentorski program i pristup kanalima za internacionalizaciju poslovanja.

Detaljnije informacije o programu mogu se pronaći na stranici Centra za međunarodne projekte http://www.projekti.hr/hr/novost/izdvojena-vijest/voogle-konferencija-2018-uspjesne-price-lokalnih-heroja i službenim stranicama konferencije http://vzconf2018.talkb2b.net/

Partneri konferencije su Kreda d.o.o., Varaždinski obrtnički portal, Adssential d.o.o. i Savjet mladih grada Varaždina. Ulaznice su besplatne za studente.

Popis obavijesti