Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira međunarodnu konferenciju pod nazivom „Young researchers in a highly skilled landscape“ koja će se održati 18. i 19. lipnja 2018. godine u Zagrebu u prostorima Matice hrvatske. Na konferenciji će se predstaviti i novi hrvatski ogranak Marie Curie Alumni Association.

Cilj je konferencije stvoriti platformu za dijalog o javnim politikama u području istraživanja i inovacija s posebnim naglaskom na mlade istraživače i vještine koje će usvojiti u sklopu tekućega i budućega okvirnog programa za istraživanje i inovacije.

Konferencija će se sastojati od panela i diskusija na temu budućega okvirnog programa, misija, internacionalizacije znanstvene karijere i radnih uvjeta za istraživače, evaluacijskih praksi na europskoj i nacionalnoj razini u području istraživanja i razvoja, nacionalnih, regionalnih i europskih programa mobilnosti, „brain circulation“ i razvoja transverzalnih vještina.

Sve daljnje obavijesti o konferenciji bit će dostupne na službenim internetskim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja https://mzo.hr/hr i NEWFELPRO projekta http://www.newfelpro.hr

Popis obavijesti