Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Sveučilište u Rijeci i irski NUI Galway čiji su gradovi nositelji oznake Europske prijestolnice kulture 2020. informiraju zainteresiranu javnost o CHER konferenciji s temom Engaged Universities: (De)constructing the Theory, Practice and Culture of Engagement in Higher Education koja će se održati od 2. do 4. rujna 2020. u Rijeci i Opatiji. 

Konferencija tematizira rastući interes za tzv. „treću  misiju“ visokih učilišta i njihov društveni utjecaj te na koji se način visoka učilišta nose s (novim) zadacima koji im se postavljaju. Detaljnije informacije o događanju nalaze se u dokumentu u privitku, a objavljene su i na službenoj stranici konferencije: 

Trenutno je otvoren poziv za dostavu sažetaka (do 31. 3. 2020.), a namijenjen je zainteresiranim istraživačima koji se bave ovom temom. 

Agencija za mobilnost i programe EU će biti u mogućnosti sufinancirati sudjelovanje do 10 hrvatskih sudionika. Za detaljnije informacije o proceduri sufinanciranja pratite obavijesti na mrežnim stranicama AMPEU:

 

 

Popis obavijesti