Opcije pristupačnosti Pristupačnost

HEJDE projekt: Posebni broj časopisa...

Međunarodni časopis Medijska istraživanja, indeksiran u SCOPUS znanstvenoj bazi podataka, poziva na dostavu radova za posebni broj posvećen novinarskom obrazovanju u okviru teme – "Visokoškolsko obrazovanje novinara online – stanje, izazovi, perspektive". 

Ovo posebno izdanje časopisa organizirano je kao projektna suradnja s Nakladom Medijska istraživanja u okviru trogodišnjeg (2021.-2023.) međunarodnog znanstvenog projekta "Visokoškolsko obrazovanje novinara u digitalnom okruženju" (HEJDE). Riječ je o institucionalnom projektu Filozofskoga fakulteta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli usmjerenom na multidisciplinarno i interdisciplinarno istraživanje stanja, izazova i obrazovnih mogućnosti suvremenog akademskog obrazovanja novinara.

Glavna urednica časopisa Medijska istraživanja je Nada Zgrabljić Rotar, a gošća urednica ovog posebnog broja je doc. dr. sc. Tijana Vukić pa stoga sve prijave i pitanja o ovom pozivu za priloge molimo slati na e-mail: tijana.vukic@unipu.hr.

Rok za dostavu radova je 20. listopad 2022., a broj će biti objavljen u drugoj polovici 2023. godine. 

Postupak s pristiglim radovima za ovo posebno izdanje istovjetan je postupku redovitog objavljivanja u časopisu Medijska istraživanja. Detaljan opis časopisa i sve upute možete pronaći ovdje.

Cjeloviti poziv možete preuzeti ovdje.

Veselimo se vašim prilozima!

Popis obavijesti