Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija.

Donator


Dobrodošli na stranicu projekta "Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula"


Novosti
Pogledajte timelapse snimku početka...

Pogledajte timelapse snimku početka radova - rušenje starog objekta (15.2.2020.)

Ivica Petrinić

Početak radova na izgradnji novih paviljona studentskog doma započeo je u subotu 15. veljače rušenjem starih objekata. Pula za godinu dana dobiva novoopremljena dva paviljona studentskog doma koja će zasigurno biti dom i mjesto za druženje, učenje i nova prijateljstva mnogim studentima. U nastavku pogledajte timelapse video snimku: 

Na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli...

Na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli održano uvođenje voditelja projekta u posao

Ivica Petrinić

Dana 23. siječnja 2020. godine na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli u sklopu projekta „Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula“ održano je uvođenje voditelja projekta u posao. Na sastanku su prisustvovali predstavnici naručitelja radova Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, te predstavnici voditelja projekta Cubicon d.o.o.

Na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli...

Na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli održano uvođenje izvoditelja radova u posao

Ivica Petrinić

Dana 23. siječnja 2020. godine na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli u sklopu projekta „Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula“ održano je uvođenje izvoditelja u posao. Na sastanku su prisustvovali predstavnici naručitelja radova Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, izvoditelja radova Zajednice gospodarskih subjekata: LAVČEVIĆ d.d. i LAVČEVIĆ-INŽENJERING d.o.o., voditelja projekta Cubicon d.o.o. te stručnog nadzora VIS PROJEKTIRANJE d.o.o.

Na početnoj konferenciji predstavljen...

Na početnoj konferenciji predstavljen projekt "Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula"

Ivica Petrinić

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli i Studentski centar Pula održali su početnu konferenciju projekta „Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula“ u ponedjeljak 16. prosinca 2019. godine s početkom u 11 sati na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.

Započinjemo analizu tržišta u svrhu...

Započinjemo analizu tržišta u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom

Ivica Petrinić

Naručitelj Sveučilište Jurja Dobrile u Puli sukladno članku 198. Zakona o javnoj nabavi (NN br. 120/16), prije pokretanja postupka javne nabave provodi analizu tržišta u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom. Naručitelj Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, traži ili prihvaća savjet neovisnih stručnjaka, nadležnih tijela ili sudionika na tržištu koji može koristiti u planiranju i provedbi postupka nabave te izradi dokumentacije o nabavi, pod uvjetom da takvi savjeti ne dovode do narušavanja tržišnog natjecanja te da ne krše načelazabrane diskriminacije i transparentnosti.

Iz medija: Sveučilištu stiže...

Iz medija: Sveučilištu stiže građevinska dozvola za proširenje pulskog studentskog kampusa

Ivica Petrinić

Idući tjedan stiže građevinska dozvola za proširenje pulskog studentskog kampusa, kazao je ravnatelj Studentskog centra Miodrag Čerina na današnjem "Danu otvorenih vrata EU projekata". Kako je podsjetio, prvi studentski dom u Istri otvoren je na ovoj mjestu, u krugu pulske bolnice, 1. listopada 2015. godine sa 136 kreveta, multifunkcionalnom dvoranom, informatičkom učionicom, praonicom rublja, prostorom za tulume i prvim studentskim restoranom.