CENTAR ZA RAZVOJ KARIJERA:
Centar za razvoj karijera

Centar za razvoj karijera, kao sastavnica visokoškolske institucije asistira u svim fazama istraživanja karijere, planiranju i razvijanju karijere studenata od početka studija te djeluje kao posrednik između studenata i poslodavca. Centrom za razvoj karijera nastoji se pridonijeti promjeni postojećih trendova, upoznati studente s mogućnostima kojima raspolažu po završetku studija i  specifičnostima poslovanja. 

Registracija

Na linku u nastavku možete se samostalno registrirati u našu bazu podataka (poslodavci i studenti). Nakon registracije, samostalno možete mjenjati upisane podatke te po potrebi otvarati nove natječaje. 

Registracijom ostvarujete mogućnost zaposlenja prilikom otvaranja radnih mjesta, jer softverski sustav pruža mogućnost djelatnicima Centra pronalazak najidealnijih kanidadata za otvoreno radno mjesto po vještinama, znanju, iskustvu istih:

U gornjem desnom kutu odaberite Centar karijera > registracija studenti/poslodavci

Studenti

Nakon što se registrirate, možete se samostalno prijavljivati, po potrebi mjenjati podatke te na jednom mjestu vidjeti trenutno otvorene natječaje.

Poslodavci

Nakon što se registrirate, možete se samostalno prijavljivati, po potrebi mjenjati podatke i otvarati nove natječaje.


Novosti Centra za razvoj karijera
Radionice programa "Coca-Colina...

Radionice programa "Coca-Colina podrška mladima" ponovno u Puli – prijave u tijeku!

26. 9. 2019. u 08:35,
Ivica Petrinić

Besplatne dvodnevne radionice projekta Coca-Colina podrška mladima, usmjerene na osnaživanje nezaposlenih mladih u vještinama koje se traže na tržištu, održat će se 3. i 4. listopada od 9 do 17 sati u prostorima studenskoga huba Stanica 50 u Puli.

Hrvatska Mensa poziva na testiranje...

Hrvatska Mensa poziva na testiranje inteligencije u Puli (28.9.)

24. 9. 2019. u 12:50,
Ivica Petrinić

Centar za razvoj karijera u suradnji s Hrvatskom Mensom i ove godine organizira testiranje inteligencije u Puli. Testiranje će se održati u subotu 28. rujna 2019. u zgradi FET-a (dvorana Pula) s početkom u 10 sati.

Najava radionice „Osobni branding –...

Najava radionice „Osobni branding – kako se najbolje predstaviti poslodavcima?“ 

28. 3. 2019. u 08:11,
Ivica Petrinić

Centar za razvoj karijera Sveučilišta Jurja Dobrila u Puli poziva sve zainteresirane studente na radionicu koju će održati vodeća svjetska agencija za zapošljavanje – Adecco d.o.o. na temu „Osobni branding – kako se najbolje predstaviti poslodavcima?“ 

Poziv za sudjelovanje na dodatnoj...

Poziv za sudjelovanje na dodatnoj studentskoj radionici u organizaciji Centra za razvoj karijera: „Pisanje CV-a“ i „Tips&tricks tijekom selekcijskog procesa“

27. 3. 2019. u 10:09,
Ivica Petrinić

Zbog velikog broja zainteresiranih studenata, CMG Hrvatska ponovno će održati radionice na teme „Pisanje CV-a“ i „Tips & tricks tijekom selekcijskog procesa“. Predavačice s višegodišnjim iskustvom u više segmenata HR-a, s naglaskom na recruitmentu su Vinka Scotti (People&Culture Specialist) i Martina Antonelić (People&Culture Specialist). Radionice će se održati u utorak 9. travnja 2019. u 10 sati u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Stanici 50.

Poziv za sudjelovanje na studentskoj...

Poziv za sudjelovanje na studentskoj radionici u organizaciji Centra za razvoj karijera: „Pisanje CV-a“ i „Tips&tricks tijekom selekcijskog procesa“

11. 3. 2019. u 13:48,
Ivica Petrinić

CMG Hrvatska će 20. ožujka 2019. u 12.30 sati na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u dvorani 402 održati radionice na teme „Pisanje CV-a“ i „Tips&tricks tijekom selekcijskog procesa“. Predavačice s višegodišnjim iskustvom u više segmenata HR-a, s naglaskom na recruitment-u su Vinka Scotti (People&Culture Specialist) i Martina Antonelić (People&Culture Specialist).

Natječaj za stručnu praksu studenata...

Natječaj za stručnu praksu studenata s invaliditetom i studenata slabijega materijalnog statusa (Poslovni dnevnik)

11. 3. 2019. u 13:40,
Ivica Petrinić

Poslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta "Iskustvo zlata vrijedi" spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse s radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti. Kroz projekt "Iskustvo zlata vrijedi" proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razloga i trenutačne gospodarske situacije ne mogu doći lako.

Centar za razvoj karijera Sveučilišta...

Centar za razvoj karijera Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli ima novu internetsku stranicu!

11. 3. 2019. u 13:30,
Ivica Petrinić

Na našoj internetskoj stranici možete pronaći sve potrebne informacije glede aktivnosti Centra za razvoj karijera, kao i ciljeve, misiju i viziju samog Centra. Osim navedenog možete pronaći radionice koje se održavaju na našem Sveučilištu, svrhu radionica, vrijeme održavanja, te na koji se način na njih prijaviti. Također, studenti mogu ugovoriti savjetovanje sa djelatnikom Centra radi izrade životopisa, te pripreme za intervju (simulacija razgovora za posao) kao i samog savjetovanja glede ponašanja prilikom razgovora i testiranja. Centar za razvoj karijera djeluje kao posrednik između poslodavaca i studenata/magistra zbog čega ima i svoju bazu podataka, u koju se možete samostalno registrirati, pretraživati sve otvorene natječaje kao mjenjati određene informacije na vlastitom profilu.