Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Centar za razvoj karijera, alumni i cjeloživotno obrazovanje

Centar za razvoj karijera, alumni i cijeloživotno obrazovanje asistira u svim fazama istraživanja karijere, planiranju i razvijanju karijere studenata od početka studija te djeluje kao posrednik između studenata, alumnia i poslodavca.

Koordinira programe Cjeloživotnog obrazovanja koji su dostupni za sve zainteresirane s ciljem kontinuiranog obrazovanja i osobnog razvoja svakog pojedinca.

​​​​​​Ustroj Centra

Registracija

(Napomena: Sustav trenutno nije u funkciji radi nadogradnje. Za stručnu praksu ili posao slobodno se javite na mail CentarKarijera@unipu.hr)

Na linku u nastavku možete se samostalno registrirati u našu bazu podataka (poslodavci i studenti). Nakon registracije, samostalno možete mjenjati upisane podatke te po potrebi otvarati nove natječaje. 

Registracijom ostvarujete mogućnost zaposlenja prilikom otvaranja radnih mjesta, jer softverski sustav pruža mogućnost djelatnicima Centra pronalazak najidealnijih kanidadata za otvoreno radno mjesto po vještinama, znanju, iskustvu istih:

U gornjem desnom kutu odaberite Centar karijera > registracija studenti/poslodavci

Studenti/alumni

Nakon što se registrirate, možete se samostalno prijavljivati, po potrebi mjenjati podatke te na jednom mjestu vidjeti trenutno otvorene natječaje.


Novosti Centar za razvoj karijera, alumni i cjeloživotno obrazovanje

Sponzori