Centar za razvoj karijera

Centar za razvoj karijera, kao sastavnica visokoškolske institucije asistira u svim fazama istraživanja karijere, planiranju i razvijanju karijere studenata od početka studija te djeluje kao posrednik između studenata i poslodavca. Centrom za razvoj karijera nastoji se pridonijeti promjeni postojećih trendova, upoznati studente s mogućnostima kojima raspolažu po završetku studija i  specifičnostima poslovanja. 

Registracija

Na linku u nastavku možete se samostalno registrirati u našu bazu podataka (poslodavci i studenti). Nakon registracije, samostalno možete mjenjati upisane podatke te po potrebi otvarati nove natječaje. 

Registracijom ostvarujete mogućnost zaposlenja prilikom otvaranja radnih mjesta, jer softverski sustav pruža mogućnost djelatnicima Centra pronalazak najidealnijih kanidadata za otvoreno radno mjesto po vještinama, znanju, iskustvu istih:

U gornjem desnom kutu odaberite Centar karijera > registracija studenti/poslodavci

Studenti

Nakon što se registrirate, možete se samostalno prijavljivati, po potrebi mjenjati podatke te na jednom mjestu vidjeti trenutno otvorene natječaje.

Poslodavci

Nakon što se registrirate, možete se samostalno prijavljivati, po potrebi mjenjati podatke i otvarati nove natječaje.


Virtualni događaj "Grad Job Hunt...

Virtualni događaj "Grad Job Hunt - looking for a job after university" od 18. do 31. svibnja. Prijave u tijeku!

13. 5. 2020. u 12:44,
Ivica Petrinić

Pozivaju se svi zainteresirane studenti da se prijave na virtualni događaj u organizaciji Europe Language Jobsa, a održava se od 18. do 31. svibnja 2020. godine. Cilj događaja je omogućiti studentima da se pripreme za tržišne izazove, te da im se olakša pronalazak zaposlenja.

Radionice programa "Coca-Colina...

Radionice programa "Coca-Colina podrška mladima" ponovno u Puli – prijave u tijeku!

26. 9. 2019. u 08:35,
Ivica Petrinić

Besplatne dvodnevne radionice projekta Coca-Colina podrška mladima, usmjerene na osnaživanje nezaposlenih mladih u vještinama koje se traže na tržištu, održat će se 3. i 4. listopada od 9 do 17 sati u prostorima studenskoga huba Stanica 50 u Puli.


Preuzmi