Centar za razvoj karijera

Centar za razvoj karijera, kao sastavnica visokoškolske institucije asistira u svim fazama istraživanja karijere, planiranju i razvijanju karijere studenata od početka studija te djeluje kao posrednik između studenata i poslodavca. Centrom za razvoj karijera nastoji se pridonijeti promjeni postojećih trendova, upoznati studente s mogućnostima kojima raspolažu po završetku studija i  specifičnostima poslovanja. 

Registracija

Na linku u nastavku možete se samostalno registrirati u našu bazu podataka (poslodavci i studenti). Nakon registracije, samostalno možete mjenjati upisane podatke te po potrebi otvarati nove natječaje. 

Registracijom ostvarujete mogućnost zaposlenja prilikom otvaranja radnih mjesta, jer softverski sustav pruža mogućnost djelatnicima Centra pronalazak najidealnijih kanidadata za otvoreno radno mjesto po vještinama, znanju, iskustvu istih:

U gornjem desnom kutu odaberite Centar karijera > registracija studenti/poslodavci

Studenti

Nakon što se registrirate, možete se samostalno prijavljivati, po potrebi mjenjati podatke te na jednom mjestu vidjeti trenutno otvorene natječaje.

Poslodavci

Nakon što se registrirate, možete se samostalno prijavljivati, po potrebi mjenjati podatke i otvarati nove natječaje.


Otvoren IAESTE Natječaj 2020./2021.

Otvoren IAESTE Natječaj 2020./2021.

20. 11. 2020. u 09:39,
Ivica Petrinić

Čini ti se da znaš samo teoriju, a od prakse ni “P”? Želiš otputovati u inozemstvo, ali uvijek nađeš neko “ALI”? IAESTE ti osigurava plaćenu stručnu praksu u inozemstvu, osiguran smještaj i pomoć oko dokumentacije. Sve što trebaš napraviti je prikupiti dokumentaciju i prijaviti se putem prijavnog obrasca. Ključ je u tvojim rukama!     ×      

Otkazuje se prvi PUB KVIZ FET-a

Otkazuje se prvi PUB KVIZ FET-a

20. 10. 2020. u 14:37,
Nikolina Klečina

Obavještavamo sve studente i alumne FET-a da se zbog pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID-19 najavljeni Pub kviz do daljnjega otkazuje. Događaj će se održati naknadno, a informaciju o novom terminu objavit ćemo na službenoj stranici i društvenim mrežama FET-a. Zahvaljujemo na velikom interesu i broju prijava, te se nadamo brzom povratku u normalu i druženju u fizičkom prostoru.


Preuzmi