NOVOSTI:
Novosti Centra za razvoj karijera
Centar za razvoj karijera Sveučilišta Jurja Dobrila u Puli poziva sve zainteresirane studente na radionicu koju će održati vodeća svjetska agencija za zapošljavanje – Adecco d.o.o. na temu „Osobni branding – kako se najbolje predstaviti poslodavcima?“ 
Zbog velikog broja zainteresiranih studenata, CMG Hrvatska ponovno će održati radionice na teme „Pisanje CV-a“ i „Tips & tricks tijekom selekcijskog procesa“. Predavačice s višegodišnjim iskustvom u više segmenata HR-a, s naglaskom na recruitmentu su Vinka Scotti (People&Culture Specialist) i Martina Antonelić (People&Culture Specialist). Radionice će se održati u utorak 9. travnja 2019. u 10 sati u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Stanici 50.
CMG Hrvatska će 20. ožujka 2019. u 12.30 sati na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u dvorani 402 održati radionice na teme „Pisanje CV-a“ i „Tips&tricks tijekom selekcijskog procesa“. Predavačice s višegodišnjim iskustvom u više segmenata HR-a, s naglaskom na recruitment-u su Vinka Scotti (People&Culture Specialist) i Martina Antonelić (People&Culture Specialist).
Poslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta "Iskustvo zlata vrijedi" spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse s radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti. Kroz projekt "Iskustvo zlata vrijedi" proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razloga i trenutačne gospodarske situacije ne mogu doći lako.
Na našoj internetskoj stranici možete pronaći sve potrebne informacije glede aktivnosti Centra za razvoj karijera, kao i ciljeve, misiju i viziju samog Centra. Osim navedenog možete pronaći radionice koje se održavaju na našem Sveučilištu, svrhu radionica, vrijeme održavanja, te na koji se način na njih prijaviti. Također, studenti mogu ugovoriti savjetovanje sa djelatnikom Centra radi izrade životopisa, te pripreme za intervju (simulacija razgovora za posao) kao i samog savjetovanja glede ponašanja prilikom razgovora i testiranja. Centar za razvoj karijera djeluje kao posrednik između poslodavaca i studenata/magistra zbog čega ima i svoju bazu podataka, u koju se možete samostalno registrirati, pretraživati sve otvorene natječaje kao mjenjati određene informacije na vlastitom profilu.