Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Novosti Centra za razvoj karijera

Otvoren IAESTE Natječaj 2020./2021.
Čini ti se da znaš samo teoriju, a od prakse ni “P”? Želiš otputovati u inozemstvo, ali uvijek nađeš neko “ALI”? IAESTE ti osigurava plaćenu stručnu praksu u inozemstvu, osiguran smještaj i pomoć oko dokumentacije. Sve što trebaš napraviti je prikupiti dokumentaciju i prijaviti se putem prijavnog obrasca. Ključ je u tvojim rukama!     ×      
Otkazuje se prvi PUB KVIZ FET-a
Obavještavamo sve studente i alumne FET-a da se zbog pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID-19 najavljeni Pub kviz do daljnjega otkazuje. Događaj će se održati naknadno, a informaciju o novom terminu objavit ćemo na službenoj stranici i društvenim mrežama FET-a. Zahvaljujemo na velikom interesu i broju prijava, te se nadamo brzom povratku u normalu i druženju u fizičkom prostoru.
Pozivaju se svi zainteresirane studenti da se prijave na virtualni događaj u organizaciji Europe Language Jobsa, a održava se od 18. do 31. svibnja 2020. godine. Cilj događaja je omogućiti studentima da se pripreme za tržišne izazove, te da im se olakša pronalazak zaposlenja.
Besplatne dvodnevne radionice projekta Coca-Colina podrška mladima, usmjerene na osnaživanje nezaposlenih mladih u vještinama koje se traže na tržištu, održat će se 3. i 4. listopada od 9 do 17 sati u prostorima studenskoga huba Stanica 50 u Puli.
Centar za razvoj karijera u suradnji s Hrvatskom Mensom i ove godine organizira testiranje inteligencije u Puli. Testiranje će se održati u subotu 28. rujna 2019. u zgradi FET-a (dvorana Pula) s početkom u 10 sati.
Centar za razvoj karijera Sveučilišta Jurja Dobrila u Puli poziva sve zainteresirane studente na radionicu koju će održati vodeća svjetska agencija za zapošljavanje – Adecco d.o.o. na temu „Osobni branding – kako se najbolje predstaviti poslodavcima?“ 
Zbog velikog broja zainteresiranih studenata, CMG Hrvatska ponovno će održati radionice na teme „Pisanje CV-a“ i „Tips & tricks tijekom selekcijskog procesa“. Predavačice s višegodišnjim iskustvom u više segmenata HR-a, s naglaskom na recruitmentu su Vinka Scotti (People&Culture Specialist) i Martina Antonelić (People&Culture Specialist). Radionice će se održati u utorak 9. travnja 2019. u 10 sati u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Stanici 50.
CMG Hrvatska će 20. ožujka 2019. u 12.30 sati na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u dvorani 402 održati radionice na teme „Pisanje CV-a“ i „Tips&tricks tijekom selekcijskog procesa“. Predavačice s višegodišnjim iskustvom u više segmenata HR-a, s naglaskom na recruitment-u su Vinka Scotti (People&Culture Specialist) i Martina Antonelić (People&Culture Specialist).
Poslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta "Iskustvo zlata vrijedi" spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse s radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti. Kroz projekt "Iskustvo zlata vrijedi" proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razloga i trenutačne gospodarske situacije ne mogu doći lako.
Na našoj internetskoj stranici možete pronaći sve potrebne informacije glede aktivnosti Centra za razvoj karijera, kao i ciljeve, misiju i viziju samog Centra. Osim navedenog možete pronaći radionice koje se održavaju na našem Sveučilištu, svrhu radionica, vrijeme održavanja, te na koji se način na njih prijaviti. Također, studenti mogu ugovoriti savjetovanje sa djelatnikom Centra radi izrade životopisa, te pripreme za intervju (simulacija razgovora za posao) kao i samog savjetovanja glede ponašanja prilikom razgovora i testiranja. Centar za razvoj karijera djeluje kao posrednik između poslodavaca i studenata/magistra zbog čega ima i svoju bazu podataka, u koju se možete samostalno registrirati, pretraživati sve otvorene natječaje kao mjenjati određene informacije na vlastitom profilu.