LJETNE I ZIMSKE ŠKOLE:

UNWTO Affiliate Member


Ljetne i zimske škole
Schola Empirica organizira sedmodnevni akademski program Prague Summer Schools. Ljetne škole pokrivaju širok raspon disciplina na području društvenih znanosti koje uključuju europsku politiku, ekonomiju, psihologiju, obrazovanje, bihevioralne znanosti. Cilj ovog programa je povezivanje studenata preddiplomskih i diplomskih studija različitih nacionalnosti i kulturnih vrijednosti u jedinstvenom akademskom i kulturološkom okruženju.
Sveučilište Charles, Fakultet društvenih znanosti u Češkoj objavljuje natječaj za program „Project Europe at a Crossroads: Building up open Structures or breaking down into local identities?“  za razdoblje od 7. do 18. travnja 2019. godine. Studijski program je međunarodno priznat, a cilj istoga je proširivanje vidika studenata po pitanju razumijevanja različitih političkih i socijalnih pitanja u suvremenoj Europi. Studenti stječu 3 do 6 ECTS boda po završetku programa.
Sveučilište Primorska, Fakultet Zdravstvenih znanosti u Sloveniji objavljuje natječaj za ljetnu školu Summer School „Preventation and Rehabilitation of Lower Limb in Sport“ u periodu trajanja od 01.- 05. srpnja 2019. godine.
Technische Hochschule Ingolstadt objavljuje natječaj za osmu međunarodnu ljetnu školu "Automotive Engineering and Management" u periodu od 22.7.2019.-2.8.2019. godine.
Sveučilište Urbino Carlo Bo u Italiji u organizaciji sa Lingua Ideale - the Centre of Italian Language and Culture in Urbino pozivaju sve zainteresirane da se prijave na ljetnu školu talijanskog jezika i kulture (Summer Course of Italian Language and Culture).
Pozovaju sesvi zainteresirani studenti da se prijave na ljetnu školu koju organizira Sveučilište u Masaryku (Češka Republika).
Sveučilište u Almerii u Španjolskoj poziva sve zainteresirane studente da se prijave na ljetnu školu koja će se odvijati u periodu od 2.-26.7. 2018. godine. Rok za prijavu je 30.3.2018. godine.
Pozivaju se međunarodno orijentirani, visoko motivirani studenti iz svih područja znanja i svih razina obrazovanja da se prijave na Međunarodnu ljetnu školu 2018. godine koja će se održati u dvorcu Seggau u Leibnitz u Austriji. Tema ljetne škole je: "MEDITATING AND MEDIATING CHANGE: STATE - SOCIETY - RELIGION". Krajnji rok za prijavu 9. ožujka 2018.
Sedmodnevni akademski program ljetne škole u Pragu (Prague Summer Schools - PSS) okuplja studente preddiplomskih i diplomskih studija različitih nacionalnosti i akademske pozadine kako bi uživali u ljetnim praznicima u jedinstvenom akademskom i kulturnom okruženju.  Ljetna škola će se održati u periodu od 1. do 8. srpnja 2018. u Pragu, a krajnji rok za prijavu je 30. travnja.