URED ZA STUDENTE I OBRAZOVNE PROGRAME:

UNWTO Affiliate Member


Ured za studente i obrazovne programe

Helpdesk - online sustav korisničke podrške

Zatražite e-mailom pomoć Ureda za studente i obrazovne programe:

O uredu

 


Obavijesti Ureda za studente i obrazovne programe
Preuzimanje iksica moguće je u SCPU-u...

Preuzimanje iksica moguće je u SCPU-u od 11 do 14 sati

5. 10. 2018. u 14:37,
Ivica Petrinić

Studentske iskaznice (iksice) se od utorka, 9. listopada, isključivo uz predočenje osobne iskaznice mogu preuzimati od 11 do 14 sati, u prostoru kraj stražnjeg dvorišta Studentskog doma, Preradovićeva 28 A (pratiti putokaze). Svoje iksice moći će preuzeti i studenti koji su studij upisali u jesenskom roku, u rujnu.

Obavijest o promjeni radnog vremena...

Obavijest o promjeni radnog vremena Ureda za studente u srijedu 3., četvrtak 4. i srijedu 10. listopada

2. 10. 2018. u 09:45,
Ivica Petrinić

Djelatnici Ureda za studente i obrazovne programe korisnicima neće biti dostupni u srijedu, 3.10. i četvrtak, 4.10. zbog upisa studenata u 1. godinu diplomskih studija te u srijedu, 10.10.2018. godine zbog upisa studenata u 1. godinu preddiplomskih studija u 3. upisnom roku.

Objavljene procedura upisa i...

Objavljene procedura upisa i rasporedi upisa u I. godinu diplomskih studija u akademskoj 2018./2019.

1. 10. 2018. u 13:23,
Ivica Petrinić

Sve informacije, postupak upisa, rang liste i raspored upisa (vrijeme i mjesto) možete pronaći na stranici:

Obavijest za studente FFPU-a, MAPU-a...

Obavijest za studente FFPU-a, MAPU-a i FITIKS-a koji upisuju više godine studija

28. 9. 2018. u 07:57,
Ivica Petrinić

Obavještavaju se studenti Filozofskog fakulteta, Muzičke akademije u Puli i studija Talijanskog jezika i književnosti na Fakultetu za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije koji upisuju višu godinu studija (ne i apsolventsku) u akademskoj godini 2018./2019. da prilikom upisa putem Studomata moraju OBAVEZNO ODABRATI IZBORNE PREDMETE u onom iznosu da zbroj svih upisanih predmeta (obavezni + izborni) iznosi minimum 60 ECTS bodova . Ukoliko zbroj bude manji od 60 ECTS bodova upis se neće moći obaviti u cijelosti.

Obavijest za studente FITIKS-a: Upis...

Obavijest za studente FITIKS-a: Upis u više godine studija

26. 9. 2018. u 22:57,
Ivica Petrinić

Studenti Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije (studij Talijanski jezik i književnost) koji upisuju višu godinu studija, a nisu bili u mogućnosti odabrati 60 ECTS bodova prilikom upisa u višu godinu studija putem Studomata trebaju se javiti u Ured za studente i obrazovne programe radi odabira izbornih predmeta i obavljanja upisa u cijelosti. Prilikom dolaska potrebno je donijeti potvrdu o plaćanju upisnine i/ili školarine.  

Obavijest za studente FFPU-a: Upis u...

Obavijest za studente FFPU-a: Upis u više godine studija

26. 9. 2018. u 22:54,
Ivica Petrinić

Studenti Filozofskog fakulteta (svi studiji) koji upisuju višu godinu studija, a nisu bili u mogućnosti odabrati 60 ECTS bodova prilikom upisa u višu godinu studija putem Studomata trebaju se javiti u Ured za studente i obrazovne programe radi odabira izbornih predmeta i obavljanja upisa u cijelosti. Prilikom dolaska potrebno je donijeti potvrdu o plaćanju upisnine i/ili školarine.  

Upisi u više godine studija započinju...

Upisi u više godine studija započinju 22. rujna

5. 9. 2018. u 11:24,
Ivica Petrinić

Upisi u više godine studija na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli započet će 22. rujna 2018. godine i obavljat će se putem Studomata . Upisi u „apsolventsku godinu“ vršiti će se u Uredima za studente i obrazovne programe (Studentska služba) od 9. listopada 2018. godine. Obavijest o proceduri upisa u više godine biti će objavljena na web stranici Sveučilišta kroz nekoliko dana i sadržavati će detaljne upute što je sve potrebno učiniti za upis više godine studija i „apsolventske godine“.

Obavijest izvanrednim studentima i...

Obavijest izvanrednim studentima i studentima stranim državljanima o rokovima studiranja i plaćanju školarine (od akademske godine 2019./2020.)

21. 6. 2018. u 12:15,
Ivica Petrinić

Izvanredni studenti i studenti strani državljani upisani na sveučilišne preddiplomske studije, sveučilišne diplomske studije, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij i na stručne studije na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli imaju pravo završiti studij u vremenu koje je dvostruko dulje od propisanog vremena trajanja studija.