Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Potvrde s elektroničkim pečatom na...
Obavještavaju se studenti da potvrde o statusu studenta i upisu na studij kao i potvrde s prijepisom ocjena na hrvatskom i engleskom jeziku mogu dobiti putem studomata na ovoj poveznici: https://www.isvu.hr/studomat/prijava Potvrde su pečatirane elektroničkim pečatom i kao takve su valjane. Preuzimaju se u PDF formatu a potvrda se dostavlja i na mail koji student ima registriran na Studomatu.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Informacije o upisima
Sve informacije o upisima u akademsku godinu 2023./2024. možete pratiti ovdje: https://www.unipu.hr/upisi/informacije_o_upisima

Školarine (participacija u troškovima...
Odluke Senata Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli koje reguliraju visinu školarine (participaciju u troškovima studija) za studente koji će u 2023./2024 . akademskoj godini upisati 1. i više godine sveučilišnih prijediplomskih studija, integriranog prijediplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, stručnih studija i sveučilišnih diplomskih studija:   Odluka o visini školarine za izvanredne studente na Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (21. ožujka 2023.) Odluka o visini participacije redovitih studenata u troškovima studija na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli (26. ožujka 2021.)  

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisuje Javni poziv za ispomoć u obavljanju administrativnih poslova uslijed povećanja obujma posla u Uredu za studente, akademska pitanja i personalizirano učenje. Pozivaju se  studenti i studentice zainteresirani za obavljanje navedenih poslova najkasnije do 19. travnja 2023. godine dostave svoju prijavu i životopis (CV) preporučljivo u Europass formatu, ( www.europass.cedefop.europa.eu/hr/home ) na adresu elektronske pošte: niksa.minic@unipu.hr s naznakom Javni poziv Ured za studente, akademska pitanja i personalizirano učenje.

Autor: Ivica Petrinić
Preuzimanje studentskih iskaznica...
Obavještavaju se studenti da, ukoliko se nalaze na popisima od 13. ili 20. listopada, studentske iskaznice (x-ice) mogu preuzeti u prostorijama SCPU-a (stražnje dvorište Studentskog doma Pula) između 9 i 15 sati, uz predočenje osobne iskaznice. 

Autor: Ivica Petrinić
Preuzimanje studentskih iskaznica...
Obavještavaju se studenti da, ukoliko se nalaze na popisu u nastavku ove obavijesti, od 14. listopada,  studentske iskaznice (x-ice) mogu preuzeti u prostorijama SCPU-a (stražnje dvorište Studentskog doma Pula) između 9 i 15 sati, uz predočenje osobne iskaznice. 

Informacija o studentskim iskaznicama...
Od strane Ureda za studente i obrazovne programe kreirane su studentske iskaznice za studente koji su dostavili potrebno: fotografiju dimenzija 10x15 cm (skeniranu) i sliku potpisa crnim markerom na bijelom papiru Ovime pozivamo studente koji nisu izvršili svoju obvezu da navedeno dostave na e-mail adrese djelatnika Ureda za studente i obrazovne programe po sastavnicama.

Autor: Ivica Petrinić
Ured za studente i obrazovne programe...
Ured za studente i obrazovne programe obavještava sve studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli da uslijed nastale epidemiološke situacije od petka 13. ožujka 2020. neće primati studente. Pozivaju se studenti da komunikaciju s djelatnicima Ureda obavljaju putem e-maila djelatnika prema sastavnici. Radno vrijeme Ureda je od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.     ×      

Autor: Ivica Petrinić
Izrada studentskih iskaznica (x-ica)
Studenti prvih godina preddiplomskih i diplomskih studija koji se nisu slikali za studentske iskaznice (x-ice) molimo da dođu u Ured za studente i obrazovne programe, suteren zgrade FET-a, Preradovićeva 1, soba 8.  

Autor: Ivica Petrinić
Preuzimanje studentskih iskaznica...
Obavještavaju se studenti da, od srijede 16. listopada,  studentske iskaznice (x-ice) mogu preuzeti u zgradi Sveučilišta, Ronjgova 1 (prvi kat desno, soba. 16 b) u vremenu od 8.30 do 10 sati te od 11 do 12 sati, uz predočenje osobne iskaznice. 

Senat Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli je na svojoj 27. sjednici održanoj dana 30. rujna 2019. godine donio Pravilnik o izmjenama Pravilnika o studiranju. Novom izmjenom uklonjena je odredba koja je propisivala da status studenta traje dvostruko dulje od propisanog vremena trajanja studija i uvedena nova odredba kojom je regulirano da status studenta traje do prestanka izvođenja studijskog programa.

Studenti se upisuju putem Studomata , ali tek kada polože sve planirane kolegije, jer datumom upisa  sustav izrađuje račun temeljem ostvarenih ECTS bodova (na taj dan).

Izvanredni studenti i studenti strani državljani upisani na sveučilišne preddiplomske studije, sveučilišne diplomske studije, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij i na stručne studije na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli imaju pravo završiti studij u vremenu koje je dvostruko dulje od propisanog vremena trajanja studija.

Redoviti studenti upisani na sveučilišne preddiplomske studije, sveučilišne diplomske studije, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij i na stručne studije na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli imaju pravo završiti studij u vremenu koje je dvostruko dulje od propisanog vremena trajanja studija. 

Mole se studenti da e-mail upite koje upućuju prema službama Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli šalju isključivo sa svoje službene AAI@EduHr e-mail adrese (korisnicko_ime@unipu.hr). Na adrese izvan @unipu.hr često nismo u mogućnosti dostaviti odgovor.