COVID-19 Obavijesti
Obavijest zaposlenicima i studentima...
Iz Sveučilišne knjižnice Pula stiže obavijest za sve zaposlene i studente koji pišu završne i diplomske radove. 
Privremeno zatvaranje graničnih...
Od 2. travnja 2020. u 7 sati , temeljem dogovora između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, sa ciljem sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19, privremeno se prestaje s radom 20 graničnih prijelaza s Bosnom i Hercegovinom za pogranični promet.    
Obavijest stranim državljanima trećih...
Zbog trenutne situacije koja je izazvana novim koronavirusom određeni broj stranaca na kratkotrajnom boravku (boravak do najduže 90 dana u razdoblju od 180 dana) nije u mogućnosti iz objektivnih razloga napustiti Republiku Hrvatsku u roku propisanom Zakonikom o schengenskim granicama. Molimo Vas da ne dolazite osobno u policijske postaje ili uprave , već samo u onim slučajevima kada budete pozvani od strane službene osobe putem telefona.
Otvorene linije kriznog tima za...
Aktivirani su krizni timovi za psihološku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja koji su spremni pružati telefonsku i online podršku svim učenicima, učiteljima i njihovim roditeljima koji trebaju pomoć.  
Rad knjižnica, studentskog restorana...
Slijedom trenutne epidemiološke situacije, donosimo obavijesti o radu.
Upute o postupanju - COVID -19
Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, u nastavku pogledajte pregled najvažnijih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.